WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
New Groups


 


 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 New Groups

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pompeii
avatar
Admin
Aantal berichten : 123

Punten : 48

Registratiedatum : 09-10-16

Character sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: New Groups   zo maa 19, 2017 7:34 pm

Zoals jullie kunnen zien bestaat het nieuwe plot uit drie groepen: The Skeletons, The Wolves en The Farmers. Hieronder staan hun beschrijvingen, maar voordat we dit hele idee in actie kunnen zetten zoeken we dus leiders van de groepen. In dit topic mogen jullie je daarvoor dan ook aanmelden. In gevallen van meerdere aanmeldingen zullen we overwegen om sommige groepen twee leiders te geven, maar dat is dan ook wel het absolute maximum om het een beetje overzichtelijk te houden. De aanmeldingen hoeven niet enorm te zijn, gewoon zodat we een beetje kunnen zien wat voor soort personage je in de rol van leider wilt gooien c:
Note: Het is de bedoeling dat The Skeletons en The Farmers een beetje overhoop gaan liggen met elkaar. Daarnaast zullen The Skeletons voor loners in New York City ook niet bepaald vriendelijk zijn.


The Skeletons is een groep onder de leiding van NAME. Ze hebben hun kamp in The Bronx, een stadsdeel New York City. Echter zijn ze in de hele stad actief, hun plan is namelijk om uiteindelijk een groot deel van de stad te claimen. Ze kunnen gezien worden als een slechte groep, iedereen is in hun ogen onbelangrijk en minderwaardig als je niet in hun groep zit. Vaak nemen ze mensen van andere groepen - of loners - gevangen wanneer deze op hun territorium komen.


The Wolves is een groep onder de leiding van NAME. Anders dan de andere grote groepen is het een rondreizend gezelschap wat over het algemeen in de bossen blijft. Ze proberen walkers en andere groepen eerder te ontwijken dan te confronteren, maar die tactiek lijkt wel redelijk te werken. Het is een groep waar niet veel over bekend is, en hen vinden is niet iets wat heel gemakkelijk gaat. Over het algemeen dwalen ze rond in het Delaware Water Gap National Park.


The Farmers is een groep onder de leiding van NAME. Ze hebben hun kamp in Barrytown, een boeren community aan de Hudson River. De Wildley Farm is de plaats waar ze hun kamp hebben, maar ze proberen om het hele dorp walker vrij te houden. Deze groep wil vooral zoveel mogelijk mensen helpen, ze nemen snel mensen op en leven over het algemeen best goed. Hun enige grote probleem naast de walkers zijn The Skeletons, want die proberen hen uit de stad te houden wanneer hun mensen daar komen om eten en spullen bijeen te scharrelen.

_________________
When you care about people

Hurt is part of the package

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://thewalkingdeadrp.actieforum.com
 

New Groups

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Walking Dead :: Off-Game :: Information :: Announcements-