WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
Cerys Choi


 


 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Cerys Choi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rhena
avatar
Member
Aantal berichten : 4

Punten : 2

Registratiedatum : 06-03-17

Leeftijd : 18

Character sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Cerys Choi   wo maa 08, 2017 8:58 pmI feel the rain drops on my mind
When the time gets hard with nowhere left to hide
Name Cerys Choi
Full name Choi Seo-Yeon
Cerys gebruik haar geboortenaam vrijwel nooit en enkel mensen die ze erg goed kent mogen haar noemen bij haar geboortenaam. Ze stelt zich altijd voor met haar roepnaam. Ze is echter meer gehecht aan haar geboortenaam dan aan haar roepnaam.
Nicknames Cery, Cera, Seoyeonie
Age 18
Gender Female
Place of birth Washington D.C
Date of birth 5 June
Ethnicity Korean
Group Individual

Personality
[Quiet - Affectionate - Caring - Innocent - Distrustful - Chaotic - Easily scared - Dependent]
Quiet
Cerys is al sinds ze jong is een erg stil meisje. Over het algemeen is ze diep in gedachte op die momenten, maar ze houdt er ook niet van om met veel mensen tegelijk te zijn, waardoor ze in dat soort situaties ook stil wordt. Ze was de altijd stille leerling, maar opletten deed ze dan niet. Haar aandachtsspanne is niet bijzonder lang. Toch had ze nooit moeite met school en haalde ze prima cijfers. Ze is een op een echter erg spraakzaam en vrolijk als ze je al wat langer kent.

Affectionate
Als je haar langer kent is ze erg vrolijk en spraakzaam op sommige momenten. Ze is erg aanhankelijk en daarbij is ze ook erg van aanraking. Als ze je aardig vindt kan je dus verwachten dat ze continu aan je arm hangt. Ze blijft dus over het algemeen erg dicht bij. Cerys houdt dan ook totaal niet van alleen zijn.

Caring
Ze is erg zorgzaam en zou iedereen die gewond is of ziek is verzorgen, zelfs als het voor haarzelf een nadeel kan zijn. Ze zou zelfs mensen die haar verschrikkelijke dingen aangedaan hebben verzorgen als dit nodig is.

Innocent
Door de beschermende houding van haar ouders en oudere siblings tegenover vrijwel alles van de buitenwereld was ze hier nooit aan bloot gesteld. Ze heeft nog nooit alcohol op, nog nooit gerookt, ze is nog nooit ook maar in de buurt van drugs geweest, heeft geen feestjes bezocht en heeft nooit een relatie gehad. Hierdoor snapt ze vaak grappen en opmerkingen niet die met dit soort onderwerpen te maken hebben.

Distrustful
Hoewel ze dus zo zorgzaam is en iedereen wilt helpen, betekent dat niet dat ze verder veel vrij geeft van zichzelf. Het duurt lang voor ze iemand vertrouwt en mensen die ze net heeft leren kennen houdt ze altijd op een afstand. Ze wilt altijd eerst alles weten over het andere persoon en ze observeert deze lang voor ze haar vertrouwen in dit persoon plaatst en zelfs dan is ze vaak nog een tijdje wantrouwend. Zo is ze al sinds ze jong is, dus het is een eigenschap die niet snel gaat veranderen.

Chaotic
In chaotische situaties kan Cerys niet functioneren. Zo simpel is het. In rustige situaties kan ze geweldig goed oplossingen vinden voor problemen, maar als er ook maar iets fout gaat stopt haar brein met functioneren en raakt ze extreem gestrest. Het enige wat ze meestal dan doet is rennen, want vechten kan ze voor geen meter.

Easily scared
Dit past wel een beetje bij Chaotic. Cerys is namelijk erg snel bang, van alles. Harde geluiden, het plotseling opduiken van een persoon, zombies, beweging in de struiken, onweer, gekraak in een huis, noem het maar op. Je snapt dus wel dat ze het niet waardeert als je haar laat schrikken en dat ze nooit een fan geweest is van horror films.

Dependent
Doordat er altijd erg op haar gelet werd en ze eigenlijk zelf weinig keuzes in haar leven had mogen maken weet ze niet goed hoe ze voor zichzelf moet zorgen en wat voor keuzes ze moet maken. Ze vindt het heel lastig om alleen te leven.

History
Cerys is geboren als derde kind in een vrij rijke familie in Washington D.C. Haar broer en zus waren een tweeling en vijf jaar ouder dan haar. Ze had een normale jeugd, haar vader was vaak weg voor zijn werk en haar moeder werkte ook, maar aan huis, waardoor ze genoeg liefde en aandacht kreeg.
Ze was op school goed, ze haalde goede cijfers hoewel ze eigenlijk nooit echt oplette, maar dat kwam vooral omdat haar moeder en haar twee oudere siblings haar erg veel hielpen en pushten om het goed te doen. Ze haalde het einde van ieder schooljaar eigenlijk zonder problemen en ook toen ze afstudeerde waren er geen vakken waar ze moeite mee had. Ze ging studeren om celbioloog te worden op de New York university, op de department of biology, maar door de apocalypse was ze genoodzaakt hiermee te stoppen. Ze heeft dit in totaal een half jaar gedaan.
Toen de apocalypse uitbrak was ze met haar kamergenoot. Ze woonden net buiten New York in een erg klein appartement, waar ze enkele weken bleven. Ze vertrokken samen na enkele weken in het gebouw te verstoppen, verbleven enkele weken in een ander gebouw totdat de kamergenoot gebeten werd en veranderde in een walker. Sindsdien leeft Cerys eigenlijk alleen. Menselijk contact heeft ze in de afgelopen maanden niet gehad en het enige wat ze eigenlijk doet is zoeken naar eten, zoeken naar een geschikte slaapplek en proberen weg te blijven van walkers. En tot nu toe lukt dat wel aardig.

Outside
Hair color Dark brown
Eye color Dark brown
Length 1.58m
Weight 49 kg
Faceclaim Kim Yerim
Discription Cerys is erg klein en smal. Ze weegt heel weinig en een spiermassa heeft ze totaal niet, waardoor het vrij verbazingwekkend is dat ze al zo ver is gekomen in de apocalypse. Door haar ingehouden houding lijkt ze over het algemeen nog kleiner en smaller dan dat ze al is. Ze heeft halflang haar wat donkerbruin en licht golvend is. Het hangt meestal los. Qua kleding heeft ze niet echt een stijl; ze draagt wat ze kan vinden en wat haar goed past. Zolang de kleding maar niet los hangt, want ze is erg bang om ergens achter te blijven hangen.

Inventory
- Pocket knife

+ tagname
+ notesnone
BY MITZI


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pompeii
avatar
Admin
Aantal berichten : 123

Punten : 48

Registratiedatum : 09-10-16

Character sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Cerys Choi   za maa 11, 2017 2:40 pm

Accepted
You walk outside, you risk your life. You take a drink of water, you risk your life. Nowadays you breath and you risk your life. You don’t have a choice. The only thing you can choose is what you’re risking it for.
t h a n k s . s o p h i a

_________________
When you care about people

Hurt is part of the package

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://thewalkingdeadrp.actieforum.com
 

Cerys Choi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Walking Dead :: Characters :: Character Sheets :: Accepted Characters :: Living Characters-