WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
Ezekiel Forbes


 


 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Ezekiel Forbes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pompeii
avatar
Admin
Aantal berichten : 123

Punten : 48

Registratiedatum : 09-10-16

Character sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Ezekiel Forbes   di okt 25, 2016 5:51 pm

Cursed

If today was your last day, and tomorrow was too late. Could you say goodbye to yesterday? Would you live each moment like your last?

Name: Ezekiel Forbes
Gender: Male
Age: 31 years
Origin: American

Outside: Ezekiel heeft zwart haar wat vaak een beetje warrig zit. Hij is redelijk gespierd en is zo'n 1.80 meter hoog, dus wel iemand die redelijk opvalt in de menigte. Zijn ogen hebben een helderblauwe kleur en hij kan een enorm intense blik hebben. Hij heeft een bepaalde mysterieuze air om zich heen hangen. Mensen kunnen zich in zijn bijzijn enorm op hun gemak voelen, maar als hij dat wil kan hij het ze ook zeer ongemakkelijk maken.

History and character development:
♦ Ezekiel werd geboren in San Francisco, een stad die best wel bekent staat om het hoge percentage aan criminaliteit elk jaar. De stad voelde voor hem dan ook nooit als thuis, maar omdat zijn vader er aardig wat bezittingen had konden ze er niet weg. Zijn moeder was een zachtaardige vrouw, maar eentje met een hoop geheimen. Zijn vader was de eigenaar van een groot familiebedrijf: het zakentijdschrift Forbes. Daarbij had hij ook nog een aantal andere functies bij andere bedrijven, deed veel zaken in het buitenland en was vaak weg waardoor Ezekiel en zijn moeder alleen overbleven. Op een dag was het dan ook zo dat zijn vader tijdens een onderhandeling in Mexico om het leven werd gebracht bij een gewapende overval. Dat was het moment dat de minnaar van zijn moeder in zijn leven kwam. De man deed zich voor als zijn vader, maar de tienjarige Ezekiel moest niets van hem hebben.
♦ Op school was hij altijd één van de beste van de klas. Hij had namelijk een supergoed geheugen, een goed stel hersenen zoals zijn moeder altijd zei. Dat zorgde er natuurlijk voor dat hij bijnamen als 'geek' en 'weirdo' kreeg, maar het kon hem weinig schelen. Hij was slimmer dan zijn klasgenoten en begreep dat ze het deden omdat ze jaloers waren. Ezekiel was een stuk volwassener dan zijn leeftijdgenoten. Daarbij was er iets waar hij zich ook al vanaf jongs af aan voor interesseerde: het leven na de dood. Niet dat hij erin geloofde, maar hij liet anderen erin geloven.
♦ Na de middelbare school ging hij dan ook niet verder studeerde, maar maakte er zijn baan van en ging betaalde sessies doen met mensen. Dat maakte hem een internetsensatie. Bij vele grote shows kwam hij te zitten, random mensen uit het publiek kiezend met wiens overleden dierbare hij dan praatte. Ezekiel kon niet met doden praten, zoiets bestaat immers niet, maar hij kon dingen zo goed van mensen hun lichaamstaal aflezen dat het verhaal vaak al voor zich was. Het waren de kleine details die niemand anders opviel, de kleine bewegingen bij het noemen van bepaalde onderwerpen en woorden. En hij, met zijn zowat fotografische geheugen, merkte al die kleine signalen op en maakte er in zijn hoofd logische verhalen van.
♦ Tot hij op een avond werd gevraagd over een bepaalde zaak waar hij de politie bij aan het helpen was. Het ging over een seriemoordenaar die bekend stond onder de naam 'Skeleton'. Er waren tientallen moorden gepleegd en ze vroegen Ezekiel naar wat hij van deze 'Skeleton' vond. Op tv liet hij zich die avond - live - best wel uit over de man. Hij noemde hem zielig. En dat zijn woorden die hij nooit had moeten zeggen. Door de tijd heen had hij een normaal leven opgebouwd, had een vrouw gevonden die voor zijn charmes was gevallen en hadden een driejarig dochtertje - Charlotte. Toen hij thuis kwam leek er helemaal niets aan de hand, het licht was uit maar hij vermoedde dat zijn vrouw en dochtertje al naar bed waren. Hij ging naar boven, zag een briefje hangen op de deur van de slaapkamer van hun dochter. Dat hij in de toekomst niet meer zo moest spreken op de tv over zaken waar hij niets van wist. Toen hij de deur opende wist hij al hoever het was. Het teken van Skeleton stond op de muur, een smiley die zowel huilde als lachte. Het was het teken wat bij alle moorden was gevonden tot nu toe. En toen trof hij zijn vrouw en dochtertje aan, beide de keel doorgesneden en leeggebloed.
♦ Hij is de jaren daarna door een enorm diep dal gegaan, zelfs zo erg dat ze hem een tijdje hebben opgesloten in een inrichting om hem weer back on track te krijgen. Maar dat gebeurde ook, uiteindelijk. Ezekiel kwam weer vrij, maar hij zou nooit meer dezelfde man worden als vroeger. Nog altijd had hij zijn praatjes, kon hij geheimen van mensen aflezen alsof ze op hun voorhoofden stonden geschreven en was iedereen altijd drie stappen voor. Hij werd een consultant bij de CBI - California Bureau of Investigation - wat betreft de zaak over Skeleton.
♦ Toen de apocalyps begonnen was, zat hij in New York City met het team waarin hij al maanden lang meeliep om de zaak van Skeleton. Er waren daar namelijk een aantal moorden gepleegd met dezelfde kenmerken. Zijn team overleefde het niet, maar Ezekiel wist uit de handen van de walkers te blijven.

Inventory:
x bijl
x
x
EZEKIEL FORBES

_________________
When you care about people

Hurt is part of the packageLaatst aangepast door Pompeii op do okt 27, 2016 8:23 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://thewalkingdeadrp.actieforum.com
Pompeii
avatar
Admin
Aantal berichten : 123

Punten : 48

Registratiedatum : 09-10-16

Character sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Ezekiel Forbes   zo okt 30, 2016 3:06 pm

Accepted
You walk outside, you risk your life. You take a drink of water, you risk your life. Nowadays you breath and you risk your life. You don’t have a choice. The only thing you can choose is what you’re risking it for.
t h a n k s . s o p h i a

_________________
When you care about people

Hurt is part of the package

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://thewalkingdeadrp.actieforum.com
 

Ezekiel Forbes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Walking Dead :: Characters :: Character Sheets :: Accepted Characters :: Inactive Characters-