WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
Just an old man


 


 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Just an old man

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rellem
avatar
Member
Aantal berichten : 18

Punten : 4

Registratiedatum : 22-10-16

Leeftijd : 20

Woonplaats : Belgenmand

Character sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Just an old man   ma okt 24, 2016 9:19 pm

f*cker
It's like forgetting the words to your favorite song. You can't believe it; you were always singing along.
Kort keek de man achterom. Een bloedspoor van de trap tot de voordeur duidde zijn aanwezigheid aan. Nooit gedacht een beenloze walker aan te treffen boven, maar het was wel gebeurd. Toen hij de trappen op was gegaan had hij niks gemerkt, maar niet veel later kwam een kreunend beest een grote slaapkamer uit. Het stinkende bloed dat uit de stompen van het ding kwam was walgelijk geweest. Hoe dan ook was het moeilijker geweest dan gedacht, aangezien hij vlak bij de trap pas het gekreun had gehoord. Onze vriend was toen, uiteraard, ook bij de trap geweest. Het kon hem echter vrij weinig doen... Met een haal van zijn groot mes had hij het met een vlotte beweging de trappen af gegooid. Eerst het mes in zijn kop en dan het lichaam, die al de moeite had gedaan om zijn buik te grijpen, over zijn rug te gooien. Hierdoor had dat stinkend goedje zich een weg gevonden op zijn lichaam... maar de walker was wel dood. Nadat het met een dof geroffel de trap was afgerold was het levenloos blijven liggen aan het begin van de treden. Theron had daarna niks beters erop gevonden dan het lichaam voor de deur te leggen, in het geval iemand besloot naar binnen te komen. Het zou perfect werken als een soort blokkade en niet alleen dat, ook het feit dat zo'n monster aan de deur lag konden de meeste even in een paniekaanval laten overgaan, wat hem meteen zou alarmeren mocht hij verder weg zijn van de deur.
Toen de boven helemaal uitgekamd was en hij enkel een blik tonijn vond dat over datum was, besloot hij dat er bar weinig te vinden was in dit krot. Beneden had hij geen enkel nuttig wapen kunnen vinden. Dit huis was dus al leeg gehaald. De reden waarom hij dacht dat het niet zo was? Geen idee... Om eerlijk te zijn leek dit rijhuisje vrij veilig te staan en dat was genoeg voor hem geweest om het even te gaan bekijken. Nu... Hij keek even rond, geen achterdeur en de ramen waren dicht gemaakt door planken. Slordig werk maar zo te zien nog niet aangetast. Het beste wat hij kon bedenken was dat deze man, de walker van zonet, deze plek had gevonden in een goede staat. Met maar een in en uitgang kon het in je voor en nadelen spelen. deze dacht enkel voordelen. Hij was vast beroofd ergens in de nacht, waar mensen hem van zijn benen had ontdaan, aangezien dat wel overduidelijk de doodsoorzaak was geweest. Nadat de benen van zijn lijf waren gehaald had het niet meer lang geduurd voordat hij stierf aan bloedverlies. Simpel als dat.
Met een zucht ging Theron zitten in een oude zitstoel. Het stonk. Alles stonk eigenlijk, maar veel gaf hij er niet om. Als het een andere locatie was geweest en een andere periode, dan ja, dan mocht hij de eigenaar eens goed aanpakken. Helaas was dat allemaal niet zo zeer meer van toepassing. Zijn blauwe ogen waren strak gericht op de deur terwijl hij zijn oudere lichaam wat rust gunde. Hij was niet meer een van de jongste en dat gaf hij toe. Dus daarom had hij dit even nodig.
& Paz

_________________
❝ Do you have any brain cells rattling around in your head at all? ❞
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Henk
avatar
Member
Aantal berichten : 15

Punten : 2

Registratiedatum : 21-10-16

Leeftijd : 17

Character sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Just an old man   ma okt 24, 2016 10:01 pm

More pain.
Got me begging, begging, begging...
Donkere, zwartte wallen hadden zich gecreëerd onder haar ogen. Gelukkig voor haar waren ze amper zichtbaar, want ze droeg immers zoals altijd haar zwartte, grove smokey eye. Make-up kon nog best handig zijn eigenlijk. Dingen wegwerken die je niet wilde tonen aan de buitenwereld. Verder zat haar bleke huid onder het vuil en haar haar was net zo'n bende. Het zat in de klit en was net zo vuil als haar gezicht. Hoelang geleden was het al niet dat ze een douche had genomen? Lang genoeg, dat was iets wat zeker was. Ook haar kleren zagen er niet al te best uit, maar dat ter zijde. Naast het feit dat ze er fysiek niet uit zag ging het mentaal nou ook niet bepaald lekker mee. Haar Insomnia had weer eens flink toegeslagen de laatste paar dagen, vandaar die wallen. Alsof dat al niet erg genoeg was, was ze ook al over haar laatste paar medicijnen heen. Een paar avonden terug had ze uit pure wanhoop een overdosis geslikt en juist door die domme fout zat ze nu zonder. De stemmen in haar hoofd waren dan ook steeds luider en luider aan het worden en ook begon ze steeds meer van die Walkers te zien. Het waren geen fijne waanbeelden, die Walkers, want ze zagen er niet uit. Bovendien stonken ze ook nog. Het leek net alsof ze... echt waren, maar dat kon toch niet? Zij was vast de enige die ze zag, en het vragen aan anderen durfde ze niet. Voor de zekerheid hield ze dan ook haar dolk stevig vast in haar handen om er af en toe wat coole trucjes mee te doen. Ze was er in zo'n korte tijd best handig in geworden, al zei ze het zelf.
Afwezig keek Paz om zich heen om in de verte een verlaten huisje op te merken. Het zag er nog best goed uit eigenlijk, voor een wijk als deze dan. Zijzelf was erger gewend, dus iets kon er al snel mee door bij haar. Met een brede glimlach liep ze erheen om af en toe halt te houden. Wat als het huis niet echt was? Oké... Ze moest toch een poging wagen wilde ze overleven. Vastbesloten stapte ze verder om te zien hoe iets voor de deur lag. Was dat dan wel echt of niet? Ugh... Ze wist het niet meer. Voorzichtig boog ze voorover om te zien hoe het beenloze ding zijn ogen vredig gesloten had. Hoe lief, het was aan het slapen. Met een brede grijns boog ze voorover om haar hand op de voorhoofd van het ding te leggen. Als het goed was, was dit een Walker. Een lieve Walker dan, want deze was duidelijk niet van plan om haar aan te vallen. "Slaaplekker lieverd," fluisterde ze om zich weer te richten op de deur. Waar was ze gebleven? Oh ja. Een plek voor haar alleen vinden. Zonder pardon trapte ze dan ook de voordeur in om naar binnen te kijken. "Halloooo?!" Met een veel te brede glimlach stapte ze uiteindelijk naar binnen toen ze dacht dat de kust veilig was. Dacht ja, want ineens viel haar blik op een oudere man die in een veel te oude kakstoel zat. "Euh... Meneer?" begon ze dan ook onschuldig. "Bent u echt?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rellem
avatar
Member
Aantal berichten : 18

Punten : 4

Registratiedatum : 22-10-16

Leeftijd : 20

Woonplaats : Belgenmand

Character sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Just an old man   wo okt 26, 2016 10:40 am

f*cker
It's like forgetting the words to your favorite song. You can't believe it; you were always singing along.
Hij wist dat het niet lang zou kunnen duren voordat iemand hetzelfde idee als hem zou krijgen, dat was als ze nog geen half dooie waren. Hij knipperde even en haalde diep adem met een zucht. Hij wist dat als er geroep of iets dergelijks zou gebeuren er een grote kans was dat de walkers zouden komen. Hij was hier wel gekomen met een lege straat, buiten een of twee die hij rustig had moeten neerhalen met zijn mes.. Maar dat was het ook. Het leek erop dat niet veel van die beesten hier rond zouden zwalpen voor de komende tijd... tenzij iemand zo slim was hier een wapen af te vuren... Dan mocht hij zich gegarandeerd opsluiten in dit krot... en dan was het game-over. Hij zou wel aan wat water kunnen komen en hij had nog genoeg eten op zak om nog even zonder vers te kunnen, maar als de walkers besloten dat deed een goede plek was om even tegen te lopen... Dan kon hij weinig beginnen in deze dodelijke val...
Een trap en de deur viel zowat naar binnen... Wie was zo slim geweest een deur in te trappen Hm? De walker die dus binnen lag -aangezien ik nooit had gezegd dat ie naar buiten was geweest met het ding ♥- had wss voor genoeg druk gezorgd dat een simpele kick de fragiele deur zo zou laten... Gaan. Hij zuchtte even en keek naar een wijf die duidelijk van deze wereld was. Wie had in deze eeuw nu nog de tijd om zijn make-up te doen? Hij niet allesinds. Maar nja, je had altijd nog mensen die er goed uit wilden zien, zelfs als hun leven aan een zijden draadje ging en ze zowat op sterven lagen. "halloooo?!" Klonk er voordat ze naar binnen stapte. Zijn kalme, blauwe ogen hielden haar blik strak vast. Zijn ogen stonden geamuseerd en het leek erop dat hij elk moment wel kon uitbarsten over het feit dat ze haar snater moest gaan houden. "euh... meneer?" Klonk er van de dame af. Hij vernauwde zijn ogen wat en kwam overeind met dat oude lijf van hem, enkel en alleen om de opgetutte vrouw met een neer stralende blik aan te kijken. "bent u echt?" Was hij echt? Was HIJ echt? "Tuurlijk popje ik ben net zo echt als de dingen die je teveel neemt," zei hij terwijl ie even met zijn ogen rolde. Of hij had te maken met een drugs verslaafde, of deze was compleet naar de vaantjes. hij gokte op beide.  
& Paz

_________________
❝ Do you have any brain cells rattling around in your head at all? ❞
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Just an old man   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Just an old man

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Walking Dead :: New York :: New York City :: The Bronx-