WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
Walking Terminal.


 


 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Walking Terminal.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Freedje
avatar
Member
Aantal berichten : 36

Punten : 12

Registratiedatum : 21-10-16

Leeftijd : 22

Character sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Walking Terminal.    ma okt 24, 2016 7:29 pm


Het was niet lang geleden sinds Evan een slaapplaats was gaan zoeken in de New York City subway tunnels. Deze had hij gevonden en hij had zelfs iemand ontmoet. Eigenlijk het eerste teken van leven sinds zijn vader was gestorven, want sindsdien had Evan zich altijd wat afzijdig gehouden. Hij wist dat het een slimme zet zou zijn om een groep te zoeken waar hij zich bij kon aansluiten, maar hij hield niet zo van het feit dat er dan een leider zou zijn die hem dan zou rond commanderen. Als het dan ook nog eens een groep was waar geen democratie gold en waar niemand iets te zeggen had, vond hij het al helemaal niets. Het feit dat hij echter niet meer dan een handmesje had om zichzelf te beschermen toonde aan dat hij snel iets anders moest vinden, maar op dit moment was eten toch wel zijn eerste prioriteit. Hij had ontzettend veel honger gekregen en wist dat er in de containers in Red Hook Terminal meestal wel eetbare dingen te vinden waren. Of dat nu ook zo was nu alles al een tijdje geleden verlaten was…? Hij had geen idee, maar het was beter dat hij een poging kon wagen dan dat hij niks deed. Tegenwoordig voelden mensen zich te goed om blikvoer te eten. Als hij blikvoer kon vinden die tot dat volgende jaar goed was dan prees hij zichzelf al erg gelukkig. De jongen bevond zich dus ook niet veel later in Red Hook Terminal en ging op één knie zitten toen hij het gegrom van de Walker’s hoorde. Het liefste wilde hij wraak nemen op elke Walker voor het doden van zijn vader, maar de Walker die zijn vader had gedood was al vermoord en bovendien wilde hij liever geen aandacht trekken. De jongen draaide zijn hoofd toen het gegrom wel erg dichtbij klonk en hield zijn rug stijf tegen één van de containers aan in de hoop dat de Walker afgeleid zou worden. Toen dit het geval bleek te zijn keek hij om het hoekje en zag de Walker nog net verdwijnen. Evan kwam tevoorschijn en begon in de richting van één van de zovele containers te lopen. Hij opende er één om te kijken. ‘Jackpot,’ fluisterde hij toen hij inderdaad blikvoer zag liggen. Hij graaide in de container. Zijn hand had het blikvoer echter nog maar net vast toen hij opnieuw een geluid hoorde, maar deze was te goed getimed om van een Walker te kunnen zijn. Hij deed het blikvoer gauw wegsteken en draaide zich om… om recht naar een wapen te kijken.

+ Eerste post Scarlett Malone
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pompeii
avatar
Admin
Aantal berichten : 123

Punten : 48

Registratiedatum : 09-10-16

Character sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Walking Terminal.    za okt 29, 2016 1:11 pm

Flames

I'm scared 'cause the past keeps pulling me back. Distorting the future. It's holding me close, it loves me the most, it's tearing the sutures.

Nog nooit was de brunette op een plaats als deze geweest. Overal stonden containers, soms wel een viertal bovenop elkaar gestapeld waardoor je letterlijk in een soort doolhof van containers liep. Toen ze over het hek was geklommen had ze nog een bordje met de naam zien hangen. Red Hook Terminal. Benieuwd wat er allemaal wel niet in de containers zou zitten was ze zeker, ze had best wel honger namelijk.
Zonder enig geluid te maken wandelde ze tussen de stapels met containers door. Zo nu en dan drukte ze haar rug tegen het koude ijzer om zo onzichtbaar mogelijk te zijn, zeker toen ze aan het einde van dit pad een biter voorbij zag schuifelen. Ze wilde liever niet de aandacht trekken, die dingen wilde ze zover mogelijk bij zich vandaan houden. Haar enige wapen was een dolk die ze had verkregen toen ze uit haar gesticht ontsnapt was.

Haar maag knorde een beetje toen ze aan eten dacht, ze had al ruim een dag niet gegeten en haar kleine voorraadje was ondertussen op. Ze moest dus nieuwe vinden. Maar iets anders trok haar aandacht, namelijk iemand die niet ver bij haar vandaan een container had geopend. Blikjes, en in die blikjes zat eten. Scarlett stond nu achter de jongen en haar voeten maakte een geluid in het grint waar ze over liep. De ander draaide zich om, om bijna met zijn neus tegen de punt van de dolk aan te komen. "Mijn eten," was de enige mededeling die ze hem gaf terwijl ze hem recht aankeek, zonder ook maar te knipperen. "Drop it." Het was geen waarschuwing.
SCARLETT MALONE

_________________
When you care about people

Hurt is part of the package

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://thewalkingdeadrp.actieforum.com
Freedje
avatar
Member
Aantal berichten : 36

Punten : 12

Registratiedatum : 21-10-16

Leeftijd : 22

Character sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Walking Terminal.    zo okt 30, 2016 9:50 pm


Als Evan ondertussen al wel iets had geleerd van overleven tijdens een apocalypse dan was het dat hij een niet al te grote bek moest hebben tegenover mensen met wapens, maar het was de honger die hem bijna tot het uiterste dreef. Het idee dat hij dit blikje voedsel op moest geven aan iemand anders maakte hem bijna gek. Het was zijn eten. Hij had het eerlijk gevonden dus hij was diegene die het mocht hebben. Hij wist echter dat het meisje voor hem daar niet zo over ging denken en dus was het belangrijkste dat hij haar kon overtuigen dat hij, het liefste zonder neergestoken te worden, het blikje voedsel mocht houden en dat ze voor haar iets anders gingen zoeken. Evan liet het blikje niet vallen, maar hield het in plaats daarvan dichter tegen zich aan en kneep zijn hand zo hard samen dat zijn knokkels wit werden. Als hij een vuistgevecht moest houden met dit meisje zou hij waarschijnlijk winnen, maar zij had met haar dolk wel meer voordeel dan hij met zijn mes. En hij was nu ook niet zo stom om op een heldachtige manier die dolk uit haar handen te kloppen, want het enige wat hij daarmee zou bereiken was dat hij waarschijnlijk neergestoken zou worden. In plaats daarvan probeerde hij haar blik te vangen met zijn blauwe kijkers en slikte. ‘Luister,’ sprak hij. ‘Het hoeft niet op deze manier te gaan. Ik kan je zelfs helpen om een andere bron van voedsel te vinden.’ Hij keek naar het blikje die hij nog altijd vasthield. ‘Deze heb ik eerlijk gevonden en houd ik dus voor mezelf, maar dat neemt niet weg dat we elkaar kunnen helpen om te overleven. Als ik iets van eten voor jou zoek, kunnen onze paden scheiden van elkaar en hoeven we elkaar nooit meer te zien. Tenzij je samen wilt werken natuurlijk, maar zo’n type ben je waarschijnlijk niet.’ Hij hield het blikvoer van haar weg en streek met zijn knokkel langs het handvat van zijn mes. Met één snelle beweging… nee. Hij ging geen mensen doden. Niet als het niet noodzakelijk was tenminste.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Walking Terminal.    

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Walking Terminal.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Walking Dead :: New York :: New York City :: Brooklyn :: Red Hook Terminal-