WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
Theron Kingsley


 


 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Theron Kingsley

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rellem
avatar
Member
Aantal berichten : 18

Punten : 4

Registratiedatum : 22-10-16

Leeftijd : 20

Woonplaats : Belgenmand

Character sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Theron Kingsley   zo okt 23, 2016 9:29 pm

f*cker
It's like forgetting the words to your favorite song. You can't believe it; you were always singing along.
Name; Theron Kingsley
Gender: male
Age: 49 y/o (08/11)
Born in; Schotland
Grew up in; UK

Inside
' He's an asshole '
Hoe vaak had hij dat nie al gehoord achter zijn rug? Niet dat veel mensen het echt in zijn gezucht durven te zeggen. Het is namelijk zo dat hij een nogal beangstigende uitstraling heeft. Hij is nogal kritisch en vooral niet op zijn mondje gevallen. Hij denkt vooral niet na voordat hij iets zegt en dit kan zoal in de positieve als negatieve zin gezet worden. Theron is de type persoon die je uit zou kakken enkel om je beter te maken, want kom op, is er een betere manier? Hij is een persoon die snel aangebrand kan zijn, maar ook vrij beheerst kan zijn als hij eenmaal boos is, dat is tenminste lichamelijk. De woordenstroom die echter uit zijn mond komt kan je zo de grond inboren.
Verder heeft Theron een best kalme zicht op de wereld, hij is een nogal beheerst iemand, maar push hem niet te ver, want dan word het menens. Hij is niet bang om bij iemand de stekker eruit te trekken en zijn handen vuil maken voor eender welk jobje is ook iets typisch voor hem. Verder is hij best een eenling die moeilijk een visie van een ander kan volgen. In een groep kan hij beter een leiderfiguur zijn, ondanks het feit dat hij maar twee kanten heeft van communiceren. Theron proberen te leiden of zelfs te veranderen is een onbegonnen zaak en vragen om een trap in je kruis.

Outside
FC; Gordon Ramsay
Theron is een oudere man en dat is ook te zien. Hij heeft een ouder type gezicht. Zijn haren zijn blond tot donkerblond en hij heeft helderblauwe ogen. Hij ziet er best normaal uit van postuur, hij is gemiddeld 1m86 groot, wat dus de gemiddelde mannenlengte is. Verder is hij gewoon zoals Gordon, feestje dus.

History
Opgegroeid in een gezin met een moeder die hem mishandelde en een vader die hun familie had verlaten was Theron de oudste van zijn siblings. Hij heeft nog een jongere broer en een half zus aan zijn moeder kant. Zijn broer is 3 jaar jonger, terwijl zijn zus 6 jaar jonger is. Al van kleins af aan leerde Theron op zichzelf leven. Zijn broer werd aan zijn 9 jaar een verslaafde, die al snel zijn zus aanstak. Meestal kreeg Theron de schuld op zich, dus toen hij 15 was besloot hij weg te lopen.
Al die jaren had hij het hoogste niveau gedaan op school, maar eenmaal weg van zijn familie besloot Theron te beginnen aan koksschool. Al snel werd het duidelijk dat de jongen een talent had voor koken. Met hard werk en veel doorzetting studeerde hij af aan zijn 20ste met een diploma. Hij begon te werken in een restaurant als chef. Niet veel later werd hij gerekruteerd voor een sterrenrestaurant. Hij kon uiteraard geen nee zeggen en besloot te werken, veel kassa kassa. Na enkele jaren sparen en leven in een kleine studio besloot hij ontslag te nemen en opende hij zijn eigen restau, die al snel de top bereikte in no-time.
Het restaurant groeide snel en hij verdiende een stuk meer waardoor hij op zijn 27ste eindelijk genoeg had voor zijn vriendin en hem. Ze konden samen een huis kopen en een familie starten, wat ze dus deden. Ondanks dat de job vrij zwaar was en ze beide nog jong waren was het toch her proberen waard. Hun eerste kindje was een meisje, gevolgd door een jongen en een meisje een jaar later. Even besloten ze een stop te zetten op kinderen, maar toch kwam een vierde erbij twee jaar later en ze hebben er nooit spijt van gehad. Aan zijn 30ste was Theron al een trotse vader van 4 prachtige kinderen en eigenaar van 3 sterrenrestaurants. Hij was vrij trots op de dingen die hij op zijn eentje had bereikt en besloot te leven zoals hij altijd al had gedaan, zoals hij wilde.

Jaren verstreken en niet veel gebeurde. Zijn kinderen groeiden op en studeerden af. Zijn restaurants groeiden en hij leefde een gelukkig, rustig leven. Het was echter op zijn 45ste dat het mis leek te lopen... Zijn vrouw, Lizianne kreeg te horen dat ze longkanker had. Er was grote paniek... En uiteindelijk besloten ze de strijd aan te gaan... Maar dat was tevergeefs. De dag dat hij 46 werd stierf ze in het ziekenhuis. Er was niks meer aan te doen, het was voorbij voor haar... En iets brak in hem.
Hij was nu op zijn eigen, alleen, met de kinderen uiteraard. Maar hij was sterk... Sterker dan ooit tevoren. En zo kreeg hij alles terug op track. Hij besloot te verhuizen naar Amerika, waar hij een appartement kocht en samen met zijn kids verder leefde.

Toen kwam de dag. De dag dat de dood terug recht kwam. Hoe hij die dag ervaarde? Ee telefoontje van school dat de kinderen terug zouden komen. Ze kwamen echter nooit thuis. Buiten de tweeling. Hij was meteen bezorgd naar hen gegaan, aangezien hij de beelden wel had gezien en natuurlijk... Tja, evacueren was het meest logische om te doen right? Dat deden ze ook. De jongste was echter net ziek die dag. Dus met de zeventienjarige meid in zijn handen en de 20 jarige tweeling mee besloot hij te zoeken naar zijn oudste van 22, die werkte in een restaurant als bij jobtje naast haar gewone unief... Wat ze echter daar aantroffen was angstaanjagend. Ze hebben haar nooit terug gevonden, maar het feit dat gillende mensen en wezens die ze nog nooit hadden gezien ervandaan kwamen was al genoeg om hen te laten rennen... Ze was vast veilig... Ze was immers een sterke meid... Right?
Ze besloten te vluchten in hun auto, weg te geraken. Buiten de stad was het veiligst, althans dat dacht Theron. Ze besloten te slapen in de auto langs de baan toen het nacht was en alles vrij rustig leek te zijn. Het was vast een of andere gekte die was uitgebroken... Right...?

Stel je voor dat je wakker word... En je enkel het geschreeuw hoort van je kinderen. Dat was hoe Theron wakker werd de volgende ochtend. Zijn jongste dochter was veranderd in iets dat hij niet langer herkende... En zij was op de ene gekropen... En was zich... Te goed aan het doen van haar vlees? In volle paniek pakte Theron zijn mes en ramde deze in de kop van het beest. Zo vermoorde hij zijn jongste dochter, die die nacht was gestorven aan een ziekte... En dus veranderd was in een van de walkers. Zijn andere dochter leefde niet meer toen hij had ingegrepen.... En zijn enigste zoon...? Die had het op een lope gezet. In volle paniek was de 20 jarige de auto uitgesprongen en was hij gaan lopen zo snel hij kon... De oudere man verliet echter de auto... En nam het mes met zich mee ter bescherming... Hij ging opzoek naar zijn zoon en misschien nog zijn oudste dochter. Wie weet leefden ze nog... De auto liet hij voor wat het was... Want hij wilde het niet weten om in zo'n ding rond te rijden... Waar hij zijn kinderen in had vermoord.

Inventory
• A big, sharp kitchen knife
notes | words | tag|

_________________
❝ Do you have any brain cells rattling around in your head at all? ❞
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pompeii
avatar
Admin
Aantal berichten : 123

Punten : 48

Registratiedatum : 09-10-16

Character sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Theron Kingsley   ma okt 24, 2016 3:43 pm

Accepted
You walk outside, you risk your life. You take a drink of water, you risk your life. Nowadays you breath and you risk your life. You don’t have a choice. The only thing you can choose is what you’re risking it for.
t h a n k s . s o p h i a

_________________
When you care about people

Hurt is part of the package

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://thewalkingdeadrp.actieforum.com
 

Theron Kingsley

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Walking Dead :: Characters :: Character Sheets :: Accepted Characters :: Inactive Characters-