WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
Ruby Rose


 


 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Ruby Rose

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gamora
avatar
Member
Aantal berichten : 7

Punten : 0

Registratiedatum : 20-10-16

Leeftijd : 19

Character sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Ruby Rose   za okt 22, 2016 3:12 pm

you kill or you die
Ruby Rose


x Name Ruby Rose
x Gender Female
x Age 20
x Place of birth Melbourne, Australia

x Personality
outspoken, sarcastic and humorous

x Height: 1.70m
x Build: Athletic
x Weight: 58 kilo
x Haircolor: Dark brown
x Eye color: Light green
x Tattoo’s: yes
x Scars: a few
x Faceclaim: Ruby Rose

x History
Ruby Rose is geboren in Melbourne. Ze heeft tot haar veertiende een vrij rustige jeugd gehad waar niks mis mee was. Ze ging naar school had goede cijfers, trok nooit ergens haar mond voor open en was een vrij rustig type.
Dat veranderde echter door dat ze in de drugshandel kwam, dankzij haar beste vriendin die een relatie had met een jongen die drugs in en uit het land smokkelde. Zonder ook maar ergens bij stil te komen staan hoe erg ze er de fout in de ging volgde ze haar vriendin blindelings. Dit kwam vooral door liefde die Ruby voelde voor haar. Ruby is niet echt een meid die klakkeloos over haar gevoelens praat en zweeg er altijd over hoe ze echt voelde.

Toen Ruby de opdracht kreeg om drugs te gaan smokkelen naar New York op haar achttiende had ze er de volle vertrouwen in dat alles foutloos zou gaan. Ze had al eerder drugs mee gesmokkeld naar een ander land, maar meestal was dat via een vrachtschip. Dit ging echter met een vliegtuig en dat was een heel ander verhaal. Haar ouders wisten echter niet waar hun dochter in betrokken was, maar toen ze er eenmaal achter waren gekomen dat Ruby geld had gejat van haar ouders voor een vliegtuig vlucht naar New York werd alles wel wat duidelijker.

Eenmaal aangekomen in New York werd ze gelijk opgepakt en meegenomen naar gevangenis. Pas toen besefte ze dat ze er in was geluisd door haar beste vriendin. Dat was ook het moment dat ze wat meer ging praten en zich minder stil aan het houden was. In de vier jaar dat ze in de drugshandel zat was haar lichaam al heel wat veranderd. Ze had overal tattoo’s zitten en dan vooral op haar armen.

De tijd die ze uitzat in de gevangenis waren voor haar nog niet echt een nachtmerrie. Eigenlijk vermaakte ze zich er prima. Ze zat er twee jaar in totdat er een agent vermoord werd en veranderde in een Walker. Veel gevangene werden hierdoor gebeten. Er waren een aantal die ook ontsnapt waren uit de vrouwengevangenis, waarvan Ruby één was. Ze had een machete gestolen uit de wapenkamer en er vandoor gegaan. De machete had al meerdere malen haar leven gered en sinds het zombie gebeuren aan de gang was vermaakte ze zich prima in haar eentje.

x Weapon Machete

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pompeii
avatar
Admin
Aantal berichten : 123

Punten : 48

Registratiedatum : 09-10-16

Character sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Ruby Rose   za okt 22, 2016 3:45 pm

Accepted
You walk outside, you risk your life. You take a drink of water, you risk your life. Nowadays you breath and you risk your life. You don’t have a choice. The only thing you can choose is what you’re risking it for.
t h a n k s . s o p h i a

_________________
When you care about people

Hurt is part of the package

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://thewalkingdeadrp.actieforum.com
 

Ruby Rose

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Walking Dead :: Characters :: Character Sheets :: Accepted Characters :: Inactive Characters-