WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
Hester Peyton Nathaniel Torres


 


 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Hester Peyton Nathaniel Torres

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Emperor
avatar
Member
Aantal berichten : 3

Punten : 2

Registratiedatum : 09-10-16

Leeftijd : 21

Woonplaats : You don't wanna know

Character sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Hester Peyton Nathaniel Torres   wo okt 19, 2016 11:45 pmHester Peyton Nathaniel Torres
Naam
Hester Peyton Nathaniel Torres, een erg lange naam maar voor een eigenlijk simpel figuur. In het dagelijkse leven wordt hij dan ook gewoon bij zijn eerste naam genoemd: Hester. Hoewel de jongen heeft een Spaanse achternaam, echter is hij dit niet. Ver terug in zijn familie zit er wel ergens een Spaanse roods, maar dan spreken we over generaties voor Hester.

Zijn tweede en derde naam is vernoemd naar familie van hem, op preciezer te zijn, is hij vernoemd naar zijn beide opa’s. Peyton, zijn tweede naam komt bij de opa van Hester’s vader vandaan die Peyton Terres heette. De naam Nathaniel komt bij de vader van zijn moeder vandaan die Nathaniel Aster heette. Verder heeft hij nauwelijks bijnamen, vaak wordt hij ‘Hes’ genoemd – maar dit noemt hij niet echt een bijnam.

Leeftijd
Momenteel heeft hij de leeftijd van 23 jaar oud. Hij is geboren op 11 november 1993, wat hem als sterrenbeeld Schorpion maakt.

Innerlijk
Intelligent, creatief, loyaal, hardwerkend, charismatisch, romanticus, zorgzaam, perfectionistisch, attent, sympathiek, bescheiden, betrouwbaar, nerveus, galant, zorgelijk, leergierig, teruggetrokken, (on)handig, tactisch, energiek, ambitieus, avontuurlijk, gevoelig, doorzettend.

Uitgebreid:
 

Uiterlijk
Hester is een vrij normale jongen om te zien. Erg knap is hij niet te noemen, maar ook zeker niet lelijk. Hij is zo’n ongeveer één meter tachtig m lang en heeft een normale lichaamsbouw. Hij is geen jongen die uren in de sportschool rondhangt om maar zo breed en gespierd mogelijk te zijn, daar geeft hij helemaal niets om. De spieren die hij wel heeft, heeft hij ontwikkeld met het zware werk wat hij als bijbaantje in zijn jeugd heeft gehad. Sowieso is de jonge man niet erg op zijn uiterlijk gesteld. Dit is erg goed te zien aan zijn kapsel. Hij heeft blonde haren, die mee verkleuren in het seizoen van het jaar; zo zijn ze in de zomer periode lichter gekleurd dan in het najaar. Vrijwel altijd staat zijn haren wat warrig, hij gaat dan ook letterlijk over straat met het kapsel waarmee hij opstaat. Of het moet een wel hele belangrijke gelegenheid, waarvoor hij zich iets op tut.

Hester heeft donkerbruine, grote ogen die wel honderd verschillende blikken kunnen uitstralen. Het ene moment kunnen zijn donkere kijkers erg liefelijk zijn, terwijl ze het volgende moment net zo goed moordend kunnen zijn. Verder heeft hij een vrij normale, lichte huid en is na al die tijd van zijn jeugdpuisjes die hem hebben getreiterd in zijn jeugd er eindelijkvrij van. Een andere treitering die hem heeft gekweld is een beugel, hierdoor heeft hij echter wel een paar kaarsrechte rijen, witte tanden aan overgehouden. Kwa kleding stijl is hij te omschrijven als vrij simpel en netjes als het moet. Hij draagt het liefste een losse spijkerbroek met een leuk T-shirt met leuke sneakers eronder, al kan hij zich ook wel opdoffen als het echt moet.

FC: Evan Peters

Familie en achtergrond
Alexander Torres (57 jr)
Rosie Annabella Aster (55 jr)

Dallas Refugio Torres (29 jr)
Norah Easton Jada Torres / Chapman (27 jr)
Toran Yalena Lynn Torres (25 jr)

Achtergrond (uitgebreid):
 

Relatie
In het verleden heeft Hester wel een paar vriendinnetjes gehad. Hij is echter niet iemand die relaties lang heeft uitgehouden, al had hij dit wel graag gewild.

Overig
Hester is links handig en heeft de slechte eigenschap om regelmatig een sigaret op steken. Hij is dan ook erg gevoelig voor verslavingen, al lukt het hem nu beter om handelen als in zijn jeugd. Ook heeft hij thuis een hond, die hij heeft opgevangen uit een asiel. Deze heet Sep en is een vier jarige, Friese stabij reu.

Zijn moedertaal is Engels, al kent hij mede door zijn voorouders ook wat meegekregen van de Spaanse taal. Verder kan hij ook enkele woorden Duits, Italiaans en Fins, al zou dat niet echt uit veel meer bestaan dan een simpele begroeting, ja/nee en tot twintig tellen zijn.

Hoewel hij vrij dapper is, heeft Hester ook een paar angsten, zo kan hij niet over ‘enge’ dieren zoals slangen, grote spinnen en reptielen. Verder heeft hij ook een grote voorkeur om op de grond te blijven. Grote hoogtes is dus niet iets waar hij zich erg prettig bij voelt.

P Fotografie, experimenten, sigaretten, vrienden, feesten, meiden, uitgaan, het stadsleven, een goed drankje, niet al te veel opvallen, nieuwe mensen ontmoeten, honden,

O Mensen die denken dat fotograaf geen echt beroep is, arrogantie,  formele kleding, sterk ruikend parfum, ex- vriendinnen, liegen,  rozijnen,
'Nother round, fill 'er up, hammer down, grab a cup, bottoms up!
Thank you Sarah!


Laatst aangepast door Emperor op do okt 20, 2016 8:48 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pompeii
avatar
Admin
Aantal berichten : 123

Punten : 48

Registratiedatum : 09-10-16

Character sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Hester Peyton Nathaniel Torres   wo okt 19, 2016 11:56 pm

Accepted
You walk outside, you risk your life. You take a drink of water, you risk your life. Nowadays you breath and you risk your life. You don’t have a choice. The only thing you can choose is what you’re risking it for.
t h a n k s . s o p h i a

_________________
When you care about people

Hurt is part of the package

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://thewalkingdeadrp.actieforum.com
 

Hester Peyton Nathaniel Torres

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Walking Dead :: Characters :: Character Sheets :: Accepted Characters :: Inactive Characters-