WITH THAT SHADOW UPON THE GROUND I CAN HEAR - PEOPLE - SCREAMING OUT
Fawn Williams


 


 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Fawn Williams

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pompeii
avatar
Admin
Aantal berichten : 123

Punten : 48

Registratiedatum : 09-10-16

Character sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Fawn Williams   wo okt 19, 2016 1:54 pm

Broken

I tried to walk together, but the night was growing dark. Thought you were beside me, but I reached and you were gone. Are you alone? Are you afraid?

Name: Fawn Williams
Gender: Female
Age: 24 years
Origin: American

Outside: Met een lengte van 1.68 is Fawn niet bepaald de langste die je tegen zal komen. Ze heeft gitzwarte haren en ijsblauwe ogen die fel afsteken bij de kleur van haar haren. Vroeger was Fawn iemand die wel vaak met haar uiterlijk bezig was, maar deze nieuwe wereld heeft haar enorm veranderd.

Inside: Je zou haar het beste kunnen omschrijven als een jonge vrouw die in de korte tijd dat deze apocalyps aan de gang is iedereen heeft verloren waar ze ooit om gaf. Het heeft ervoor gezorgd dat ze zich niet snel meer wil binden aan mensen, maar dat is moeilijk omdat ze van nature eigenlijk heel erg gesteld is op andere mensen. Fawn heeft een constante tweestrijd met zichzelf, wat tevens een reden is dat ze vroeger wel eens depressief is geraakt. Met de liefde heeft ze ook nooit geluk gehad, en dat samen met nog een aantal andere factoren heeft er voor gezorgd dat ze een enorme bindingsangst heeft. Ondanks dat ze sterk wil zijn, kan ze die muur niet voor altijd op blijven houden. Als ze je vertrouwd en ze zich op haar gemak voelt bij je, dan zal ze deze muur laten zakken en haar gevoelige kant aan je laten zien. Want eigenlijk is ze helemaal niet zo sterk als ze zich probeert te houden, eigenlijk is ze best laf en neemt ze het liefst de benen in moeilijke situaties.

History:
Fawn werd geboren in New York City, Amerika. Ze was de oudste in een gezin van vijf kinderen. Haar moeder en haar tweelingzusje Lana hadden constant ruzie en de sfeer in huis was nooit geweldig. Omdat hun moeder vrijwel altijd bezig was met haar werk en weinig tijd had voor haar kinderen of man, verliet hun vader hen toen ze een jaar of tien was. Dit brak Fawn enorm, en ondanks dat ze enorm van haar familie hield begon ze zich wat meer terug te trekken van hen. Ze begon zichzelf bewust buiten te sluiten, bang om opnieuw door hen pijn gedaan te worden. De enige met wie ze goed op kon schieten was haar jongste broertje Levi. Nadat hun vader hen had verlaten kreeg haar moeder een nieuwe vriend, eentje waarmee Fawn alles behalve goed mee kon opschieten. Toen ze achttien was ging ze dan ook het huis uit, ze trok in bij een goede vriend van haar en concentreerde zich op haar studie.
Maar toen brak de dag van de apocalyps aan. Eerst was het een vreemd bericht op het nieuws wat de hele wereld choqueerde, daarna volgde er al snel dingen in haar eigen buurt. Haar beste vriend bij wie ze was in getrokken heeft ze niet meer gezien sinds die dag, in alle chaos kon ze hem niet meer vinden. En toen ze aankwam bij haar eigen huis vond ze enkel een slagveld. Alles was overhoop gehaald, er was bloed en een aantal zombies die ooit haar familie geweest waren. Fawn had niemand meer, ze was de enige van haar familie die nog over was.

Inventory:
x katana
x
x
FAWN WILLIAMS

_________________
When you care about people

Hurt is part of the packageLaatst aangepast door Pompeii op vr okt 28, 2016 10:58 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://thewalkingdeadrp.actieforum.com
Pompeii
avatar
Admin
Aantal berichten : 123

Punten : 48

Registratiedatum : 09-10-16

Character sheet
Characters:

BerichtOnderwerp: Re: Fawn Williams   wo okt 19, 2016 11:57 pm

Accepted
You walk outside, you risk your life. You take a drink of water, you risk your life. Nowadays you breath and you risk your life. You don’t have a choice. The only thing you can choose is what you’re risking it for.
t h a n k s . s o p h i a

_________________
When you care about people

Hurt is part of the package

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://thewalkingdeadrp.actieforum.com
 

Fawn Williams

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Walking Dead :: Characters :: Character Sheets :: Accepted Characters :: Inactive Characters-